י"ז כסלו התשפ"ה
18.12.2024
לכבוד שבת קודש

מתכון לעוף שתמיד מצליח

יש אמרה שטוענת שעוף אי אפשר להרוס. אם בכל זאת אתם עדיין מחפשים את הסוד לעוף שתמיד מצליח - הנה המתכון לפניכם

מתכון לעוף שתמיד מצליח
עוף שתמיד מצליח צילום: מיכל שווץ

 

6-8 כרעיים.

למרינדה:

3/4 כוס שמן.

3-4 שיני שום כתושות.

4 כפות רוטב סויה.

חצי כוס רוטב צ’ילי מתוק.

4-5 כפות דבש או סילאן (זה לא משנה).

כף גדושה קטשופ.

כפית פפריקה.

מלח.

פלפל שחור גרוס.

אופן הכנה:

לערבב את כל מרכיבי המרינדה, לשפוך על חלקי העוף ולעסות אותם עם הרוטב.

להכניס למקרר לפחות ל-5-6 שעות (אפשר גם כל הלילה) ממליצה כ-12 שעות, כשהעור כלפי מטה כדי שהטעמים יתמזגו עם העוף.

לשים את העוף בתוך תבנית חסינה, לכסות ברדיד אלומיניום ולהכניס לתנור שחומם מראש 200 מעלות למשך כשעה.

להוריד את חום התנור ל- 180 ולהסיר את רדיד האלומיניום ולתת לעוף לתפוס צבע כ- 20 דקות (לקבלת צבע מעין זהוב).

בהצלחה.

עוף מתכון סעודת שבת

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}