לכבוד שבת קודש
מתכון לעוף שתמיד מצליח
יש אמרה שטוענת שעוף אי אפשר להרוס. אם בכל זאת אתם עדיין מחפשים את הסוד לעוף שתמיד מצליח - הנה המתכון לפניכם
עוף שתמיד מצליח צילום: מיכל שווץ
6-8 כרעיים.
למרינדה:
3/4 כוס שמן.
3-4 שיני שום כתושות.
4 כפות רוטב סויה.
חצי כוס רוטב צ’ילי מתוק.
4-5 כפות דבש או סילאן (זה לא משנה).
כף גדושה קטשופ.
כפית פפריקה.
מלח.
פלפל שחור גרוס.
אופן הכנה:
לערבב את כל מרכיבי המרינדה, לשפוך על חלקי העוף ולעסות אותם עם הרוטב.
להכניס למקרר לפחות ל-5-6 שעות (אפשר גם כל הלילה) ממליצה כ-12 שעות, כשהעור כלפי מטה כדי שהטעמים יתמזגו עם העוף.
לשים את העוף בתוך תבנית חסינה, לכסות ברדיד אלומיניום ולהכניס לתנור שחומם מראש 200 מעלות למשך כשעה.
להוריד את חום התנור ל- 180 ולהסיר את רדיד האלומיניום ולתת לעוף לתפוס צבע כ- 20 דקות (לקבלת צבע מעין זהוב).
בהצלחה.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות