כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

מרק קישואים ופסטו • עוד מתכון בסדרה

איך מתחממים בקור? • פותחים את ארוחות הצהריים במרק חם • והפעם בגרסה חלבית • שמרית גולדברג צפדיה, שפית הבית של 'ניופאן', מגישה: מרק קישואים ופסטו

מרק קישואים ופסטו • עוד מתכון בסדרה



מצרכים:

50 גר' חמאה
2 כפות שמן זית
4 גבעולי טימין
2 בצלים
1 קג' קישואים פרוסים
מלח ופלפל

לפסטו:

1 כוס עלי בזיליקום נקיים
4 שיני שום
5 כפות צנוברים
1/2 כוס פרמזן
1/2 כוס שמן זית
מלח ופלפל

הכנת הפסטו:

1. שמים במעבד מזון את כל המרכיבים פרט לשמן ומעבדים דקה, מוסיפים את השמן בהדרגה תוך כדי פעולת המכשיר מהפתח העליון, עד לקבלת ממרח אחיד.

2. טועמים ומשפרים תיבול ושומרים בצנצנת עד לשימוש.

אופן הכנת המנה:

1. ממיסים בסיר את החמאה יחד עם שמן הזית, מוסיפים את הבצלים והטימין ומאדים 5 דק'. מוסיפים את הקישואים ומאדים 10 דק' נוספות.

2. מתבלים במלח ופלפל, מכסים ומבשלים כ- 40 דק' על אש קטנה.

3. מרסקים את המרק בממחה ידני, טועמים ומשפרים תיבול.

4. מגישים חם ויוצקים מעל כפית פסטו.


תורה

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}