שניצל בריאות? יש דבר כזה
אם תרצי, אין זו אגדה: אפשר לנהל את המטבח המשפחתי לפי עקרונות של תזונה נכונה • תכנון נכון, קצת חשיבה ובעיקר: מתכונים מותאמים • והפעם: שניצל-דיאט
- תמי גיל, בחדרי חרדים
- כ"ח טבת התשע"ב
שניצלים בצלחת. צילום יחצ
זוכרות את הספר החדש "מטבח בריא"? ובכן, הבטחנו לפרסם מתכונים, קבלו את השני בסדרה: שניצל, בריא ולא משמין.
לבריאות המשפחה.
שניצל עוף או הודו פשוט
חומרים:
6 פרוסות שניצל, משוטחים היטב
2/3 ספל שיבולת שועל (חייבים להתבסס על מצרכים בריאים, זוכרים?)
2 כפיות גדושות פפריקה מתוקה
1 כפית גדושה אבקת שום
מלח ופלפל לפי הטעם
שמן זית
אופן ההכנה:
• רוחצים את פרוסות השניצל.
• שופכים את יתר החומרים היבשים לתוך שקית ניילון.
• סוגרים את השקית ומנערים בחוזקה.
• מכניסים את השניצלים לשקית ומנערים עד שהם יהיו מכוסים לגמרי בתערובת.
• משמנים בנדיבות תבנית אפיה בשמן זית.
• מניחים את השניצלים בתבנית והופכים כדי לשמן אותם בשני הצדדים.
• קולים בתנור במשך 15 דקות לפרוסות דקות מאוד, או במשך 20 דקות לפרוסות די עבות.
• מוציאים מיד מהתנור.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות