כך מייצרים פסטה • צפו במתכון עם שיעורי-בית
זכאי חוג'ה ואיתמר חוטר, השפים של מסעדת 'לארא' בירושלים, הכינו עבורנו סלומון מעושן על מצע פסטה מתוצרת בית • עכשיו תורכם ליהנות מהמתכון הבלתי-שגרתי
- צילום: יעקב כהן, בחדרי חרדים
- ג' טבת התשע"ב
- 4 תגובות
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 4 תגובות