מתכון לשבת חוה"מ
השף החרדי מציג: אצבעות סלמון בקדאיף
לקדאיף שימושים מגוונים במטבח והוא משתלב עם כל חומר גלם שרק נחשוב עליו • השף חיים בורשטיין מציג את המתכון השבועי: אצבעות סלמון בקדאיף - שילוב מושלם בין הקדאיף הטעים לבין אחד הדגים הפופולריים ביותר בשולחן שבת
- שף חיים בורנשטיין
- י"ט תשרי התשע"ט
- 2 תגובות
צילום: ביקור חולים וחג: הגרב"מ הגיע לסוכת גיסו המשגיח
לקדאיף יש המון שימושים במטבח והוא מתחבר יפה למגוון של טעמים - ממאפים מתוקים ועד מאפים מלוחים; ולמעשה לכל חומר גלם שרק נחשוב עליו.
כאן השתמשתי באצבעות סלמון והחיבור פשוט מושלם. מתכון קליל וטעים מאוד. מומלץ ממש.
מצרכים ל- 6/7 מנות
* כחצי קילו פילה סלמון טרי חתוך לאצבעות בעובי 3 ס'מ
* כוס יין לבן
* 2 ענפי טימין
* קצת כוסברה קצוצה
* מלח גס
* פלפל שחור גרוס
* מיץ מחצי לימון
* חופן גדולה של שערות קדאיף
אופן ההכנה:
* מכניסים את כל המרכיבים למעט הקדאיף לקערה
* משרים את אצבעות הסלמון לכ-20 דקות
* מוציאים את אצבעות הסלמון עוטפים כל יח' בקדאיף מכל הצדדים
* מסדרים בתבנית מזלפים מעל השערות שמן זית ואופים ב180 מעלות למשך כ-18-20 דק'
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות