חורף? תכינו סחלב חם
מחפשת להכין משקה מיוחד חם וטעים? • לשף של רשת קפה גרג יש מה להציע לך: קרם סחלב מפנק, חלבי, חם וטעים • לחורף נעים וטעים
- תמי גיל, בחדרי חרדים
- כ"ט כסלו התשע"ב
צילום: אסף לב
במשך השנים הפך המשקה החם לסימן ההיכר של העונה הקרה ומילה נרדפת לפינוק אמיתי בחורף.
הניחוח המהביל, האדים העולים, הסמיכות והטעם המרגיע של המשקאות החמים הם ההשראה למגוון המשקאות החמים הסמיכים, שמציעה רשת קפה גרג לחורף 2012 .
משקאות החורף הסמיכים המוצעים בקפה גרג :משקה שוקולד/שוקולד לבן חם-מוגש ברמת הסמיכות המבוקשת, משקה רוזמרי/רוזמרי לבן חם-מוגש בסמיכות המבוקשת, משקה מוקה חם-שילוב מנצח של אספרסו מריר וקקאו מתוק, משקה מוקה לבן חם-שילוב מנצח של אספרסו מריר וקקאו לבן קטיפתי בטעם אגוז לוז ובנוסף, גולת הכותרת : קרם סחלב חם,מוגש עם קוקוס אגוזים וקינמון ומוגש ברמת סמיכות גבוהה (נאכל עם כפית).
ולטובת מי שרוצה להכין בכוחות עצמה, בביתה שלה, 'מנדב' לנו שף רשת קפה גרג, נדב מרום, מתכון להכנת קרם סחלב מפנק לחורף.
חומרים:
250 מ"ל חלב קר
1 כף גדושה סוכר
1 כף קורנפלור מהולה ברבע כוס חלב קר
1 כפית תמצית מי ורדים
1 כףגדושה קוקוס קלוי
1 כף אגוזים קצוצים דק
מעט קינמון
אופן ההכנה:
• להרתיח את החלב והסוכר, כאשר מגיע לרתיחה, להוסיף את הקורנפלור המומס בחלב ולערבב היטב.
• להנמיך את האש ולקראת רתיחה נוספת, להוסיף את מי הורדים ולבשל עד הגעה לסמיכות הרצויה.
• להעביר לכוס. להוסיף את הקוקוס, האגוזים ומעט קינמון- בתאבון!
הניחוח המהביל, האדים העולים, הסמיכות והטעם המרגיע של המשקאות החמים הם ההשראה למגוון המשקאות החמים הסמיכים, שמציעה רשת קפה גרג לחורף 2012 .
משקאות החורף הסמיכים המוצעים בקפה גרג :משקה שוקולד/שוקולד לבן חם-מוגש ברמת הסמיכות המבוקשת, משקה רוזמרי/רוזמרי לבן חם-מוגש בסמיכות המבוקשת, משקה מוקה חם-שילוב מנצח של אספרסו מריר וקקאו מתוק, משקה מוקה לבן חם-שילוב מנצח של אספרסו מריר וקקאו לבן קטיפתי בטעם אגוז לוז ובנוסף, גולת הכותרת : קרם סחלב חם,מוגש עם קוקוס אגוזים וקינמון ומוגש ברמת סמיכות גבוהה (נאכל עם כפית).
ולטובת מי שרוצה להכין בכוחות עצמה, בביתה שלה, 'מנדב' לנו שף רשת קפה גרג, נדב מרום, מתכון להכנת קרם סחלב מפנק לחורף.
חומרים:
250 מ"ל חלב קר
1 כף גדושה סוכר
1 כף קורנפלור מהולה ברבע כוס חלב קר
1 כפית תמצית מי ורדים
1 כףגדושה קוקוס קלוי
1 כף אגוזים קצוצים דק
מעט קינמון
אופן ההכנה:
• להרתיח את החלב והסוכר, כאשר מגיע לרתיחה, להוסיף את הקורנפלור המומס בחלב ולערבב היטב.
• להנמיך את האש ולקראת רתיחה נוספת, להוסיף את מי הורדים ולבשל עד הגעה לסמיכות הרצויה.
• להעביר לכוס. להוסיף את הקוקוס, האגוזים ומעט קינמון- בתאבון!
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות