לכבוד שבת: סלמון במרינדה אסייתית
מתכון שהוא הכי פשוט והכי טעים ושמתאים להכנה גם רגע לפני שבת בשנייה האחרונה
- שפית יפית שנבי
- ו' אלול התשע"ח
סלמון במרינדה אסייתית צילום: עדינה מנליס
סלמון במרינדה אסייתית - כמה פשוט, ככה טעים
4 חתיכות סלמון.
למרינדה:
4 כפות רוטב סויה.
4 כפות טריאקי.
4 שיני שום.
1 כף גרידת לימון.
1 כף ג'ינג'ר טרי מגורד.
2 כפות שמן שומשום.
אופן הכנה:
מערבבים את כל חומרי המרינדה הטב.
יוצקים מעל חתיכות הסלמון.
משרים במקרר לפחות שעתיים.
להכנה בתנור;
מחממים את התנור לחום גבוהה.
אופים ללא כיסוי לא יותר מ15 דקות!
להכנה במחבת:
מחממים קלות את המחבת ללא שמן.
להניח את הסלמון ו"לטגן" כ3-4 דקות מכל צד.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות