לביבות? אפשר גם מבטטה
לביבות הן חלק בלתי נפרד מתפריט החנוכה • מי אמר שחייבים להכין אותם דווקא מתפוחי אדמה? • קבלי גרסה נוספת: בטטה, גבינות עירית ורסק תפוחי עץ
- תמי גיל, בחדרי חרדים
- י"ז כסלו התשע"ב
- 1 תגובות
לשף מלון 'פרימה רויאל', מרואן עליאן, יש גרסה קצת שונה להכנת לביבות. לא מתפוחי אדמה בלבד. בטטה, גבינות, עירית ולהגשה: רסק תפוחי עץ.
לביבות תפוח אדמה, בטטה וגבינות
8 מנות.
4 תפוחי אדמה בינונים קלופים ומבושלים
2 בטטה בינונים קלופים ומבושלים
200 גר' קבינת קשקבל
100 גר' גבינת פטה מפוררת
100 גרם פתיתי גבינת פרמזן
1/2 כוס עירית קצוצה
כוס קמח (200 גרם)
8 ביצים
מלח, פלפל שחור גרוס
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
• מועכים את תפוח האדמה והבטטה לפירה. מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים לתערובת אחידה.
• מחממים שמן עמוק לטיגון. יוצקים מהבלילה צורות לביבה לשמן החם , מטגנים משני הצדדים עד להזהבה.
• מניחים על ניר סופג.
• מגישים עם שמנת של פעם ורסק תפוחי עץ.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות