מתכון לשבת: סלט אבוקדו ופטריות
סלט צבעוני, מיוחד וטעים שמשלב אבוקדו קר ופטריות מטוגנות. מתאים כמנה לסעודה שלישית או כתוספת לסעודת שבת רגילה
- שפית יפית שנבי
- ט"ז תמוז התשע"ח
שפית יפית שנבי
החומרים הדרושים:
2 אבוקדו בשל.
1/2 סלסילת פטריות.
חופן צנוברים.
2 גבעולי בצל ירוק.
חצי לימון.
2 כפות שמן זית.
מלח, פלפל שחור.
אופן הכנה:
חותכים את האבוקדו לקוביות.
פורסים את הפטריות ומטגנים בשמן זית.
מערבבים עם האבוקדו.
סוחטים את הלימון פנימה.
להוסיף את שאר החומרים.
ולערבב היטב.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות