ללקק את השפתיים: תפוחי אדמה בתנור
פריכים, מלוחים ושומניים במידה הנכונה, כולם יסכימו שאין כמו תפוחי אדמה שעשויים בצורה הנכונה
- שפית יפית שנבי
- ט' תמוז התשע"ח
צילום: עדינה מנליס
המצרכים:
5 תפו"א אדומים.
1/2 כוס שמן זית.
מלח
פלפל שחור.
מעט כמון.
מעט כורכום.
מעט בהרט.
אופן ההכנה:
שוטפים היטב את תפוחי האדמה.
חותכים לסירות.
מניחים בתבנית אפיה.
מערבבים בקערה נפרדת את התבלינים ושמן הזית.
יוצקים את התבלינים מעל תפוחי האדמה.
מחממים את התנור ל190 מעלות.
אופים את תפוחי האדמה 45-50 דקות.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות