גלילות אנטריקוט במילוי ירק וצנוברים
מנה חגיגית, שבתית ומרשימה. שווה ניסיון בבית
- שפית יפית שנבי
- ח' תמוז התשע"ח
שפית יפית שנבי
גלילות אנטריקוט במילוי ירק וצנוברים:
1 חבילת אנטריקוט דק-דק.
1 חבילת פטרוזילה.
חצי חבילת כוסברה.
5 שיני שום.
1/4 כוס צנוברים.
מלח, פלפל.
1/2 כוס שמן זית.
מיץ מחצי לימון
לרוטב:
1/4 כוס טריאקי.
1/4 כוס רוטב סויה.
1/4 כוס יין אדום.
אופן הכנה:
למג'ימיקס מכניסים את השום, הירק, שמן זית ומיץ לימון וטוחנים גס.
מעבירים לקערה ומוסיפים את הצנוברים והתבלינים ומערבבים.
ממלאים כף גדושה לכל חתיכת אנטריקוט. ומגלגלים לרול.
מניחים בתבנית אפיה ואופים 10 דקות בחום של 200 מעלות.
במחבת מרתיחים את חומרי הרוטב כשתי דקות.
ויוצקים בהגשה מעל גלילות האנטריקוט.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות