לא למבוגרים בלבד: נאגטס תירס ודג
קציצות ביס דג, מנוקדים בתירס צהוב, בטעם שילדים אוהבים, הכי טעים לטגן בשמן עמוק, אפשר גם לאפות בתנור
- שפית ציפי כהן, הקמפוס הקולינרי
- כ"ג סיון התשע"ח
נאגטס תירס ודג. צילום: שושי סירקיס, באדיבות קטיפה
החומרים הדרושים:
500 גר' דג טחון (קרפיון, בורי, נסיכת הנילוס, בקלה, כסיף..) אפשר גם לטחון במעבד מזון.
400 גר' גרגרי תירס קפואים או שימורים
1 בצל מגורר
2 שיני שום כתושות
1 ביצה
2 כפות קוואקר
3 כפות פרורי לחם
מלח, פלפל
1 כף רוטב סויה
1 כף קטשופ
לציפוי:
פרורי לחם
אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל המרכיבים, מקררים להתייצבות וספיגת טעמים
2. יוצרים קציצות מאורכות, מגלגלים בפרורי לחם
3. מטגנים בשמן עמוק או במחבת, ניתן לסדר בתבנית אפייה, להבריש או לרסס בשמן ולאפות חצי שעה
4. מגישים עם קטשופ, או רוטב צ'ילי מתוק, או קטשופ מעורבב עם רוטב צ'ילי מתוק
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות