כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

פצצת בריאות: פלאפל קינואה וירקות

קציצות בריאות מעולות - קלות הכנה, המהוות ארוחה מלאה של ירקות וחלבונים

פלאפל קינואה וירקות. צילום: שושי סירקיס, באדיבות 'קטיפה'
פלאפל קינואה וירקות. צילום: שושי סירקיס, באדיבות 'קטיפה' צילום: שושי סירקיס, באדיבות קטיפה

 


החומרים הדרושים:

2 כוסות קינואה שחורה (או לבנה) מבושלת
1-2 גזר מגורר
1-2 קישוא מגורר
1 בצל קצוץ או מגורר
1 שן שום כתוש
1 ביצה
רבע כוס פרורי לחם
מלח, פלפל
רבע כפית כמון(לבחירה)
רבע כפית חוויג'

אופן ההכנה:

1. מערבבים את כל החומרים
2. יוצרים קציצות בידים לחות , מטגנים בשמן עמוק
3. ניתן לסדר בתבנית אפייה, להבריש או לרסס בשמן ולאפות בתנור חצי שעה להזהבה.
4. מגישים עם יוגורט מתובל בשום, מיץ לימון , מלח ופלפל
לגיוון- ניתן לגוון עם סוגי ירקות שונים כמו תפו"א ובטטה,
ניתן להשתמש בעדשים שחורות במקום קינואה

מתכון שפית ציפי כהן הקמפוס הקולינרי פלאפל קינואה וירקות

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}