פצצת בריאות: פלאפל קינואה וירקות
קציצות בריאות מעולות - קלות הכנה, המהוות ארוחה מלאה של ירקות וחלבונים
- שפית ציפי כהן, הקמפוס הקולינרי
- י"ז סיון התשע"ח
- 1 תגובות
פלאפל קינואה וירקות. צילום: שושי סירקיס, באדיבות 'קטיפה' צילום: שושי סירקיס, באדיבות קטיפה
החומרים הדרושים:
2 כוסות קינואה שחורה (או לבנה) מבושלת
1-2 גזר מגורר
1-2 קישוא מגורר
1 בצל קצוץ או מגורר
1 שן שום כתוש
1 ביצה
רבע כוס פרורי לחם
מלח, פלפל
רבע כפית כמון(לבחירה)
רבע כפית חוויג'
אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל החומרים
2. יוצרים קציצות בידים לחות , מטגנים בשמן עמוק
3. ניתן לסדר בתבנית אפייה, להבריש או לרסס בשמן ולאפות בתנור חצי שעה להזהבה.
4. מגישים עם יוגורט מתובל בשום, מיץ לימון , מלח ופלפל
לגיוון- ניתן לגוון עם סוגי ירקות שונים כמו תפו"א ובטטה,
ניתן להשתמש בעדשים שחורות במקום קינואה
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות