כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

לכבוד שבת: בלינצ'ס בשרי רך, עסיסי ומושלם

הם עסיסיים, טעימים ומותאמים למנת פתיחה בארוחה בשרית. השפית יפית שנבי מציגה: מתכון לבלינצ'ס ממולאים בבשר

צילום: שפית יפית שנבי
צילום: שפית יפית שנבי

 


לעלי הבלינצ'ס:
2 ביצים.
1 כוס קמח.
2 כוסות מים.
1 כפית סוכר.
1/2 כפית מלח.

למלית:
1/2 ק"ג בשר טחון.
1 בצל לבן.
4 שיני שום.
צרור פטרוזיליה.
4 כפות שמן רגיל.
חופן צנוברים.
מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, מעט כמון.

אופן הכנה:

את כל חומרי הבלילה לעלי הבלינצ'ס מערבבים היטב במעבד מזון.
מחממים מחבת טפלון.
יוצקים 1/4 כוס מהבלילה לתוך המחבת ומשטחים למשטח דק במחבת.
מוציאים כשהשוליים נפרדים מדפנות המחבת.

מכינים את המילוי:

קוצצים את הבצל ומטגנים היטב בשמן.
פורסים את השום ומוסיפים לבצל.
מפוררים למחבת את הבשר ומתבלים.
מטגנים במחבת עוד כ10 דקות.
מוסיפים את הצנוברים.
מכבים את האש.

כשמסיימים להכין את עלי הבלינצ'ס שמים כף מהבשר שבמחבת בתחילת כל עלה בלינץ'.
מקפלים את השוליים כלפי פנים המילוי ומגלגלים.

הבלינצ'ס מעולים גם בחימום על הפלטה

מתכון שפית יפית שנבי בלינצ'ס בשרי פלטה

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}