רוצים לגוון? שניצלים מפתיעים בטעמים
את השניצל החום המכוסה פירורי לחם המוכר והאהוב כולנו מכירים, אבל שניצל צבעוני - ירוק או אדום - זה כבר מפתיע ומקורי. השפית יפית שנבי עם מתכון לשניצל הרגיל שהופך בקלות לשניצל מפתיע ומיוחד
- השפית יפית שנבי
- כ"ו אייר התשע"ח
- 1 תגובות
צילום: עדינה מנליס
לשניצלים בציפוי ירוק:
1 חזה עוף.
1/2 כוס זעתר
1/2 כוס פירורי לחם לא מתובלים.
1 ביצה
שמן לטיגון עמוק.
אופן הכנה:
פורסים את חזה העוף לשניצלים דקים.
בקערה מערבבים את הזעתר ופרורי הלחם.
טובלים בביצה את השניצלים ומצפים בתערובת הזעתר.
מטגנים משני הצדדים.
שניצל בציפוי אדום:
1 חזה עוף.
1 ביצה
1 כוס פירורי לחם מוזהבים + 3 כפות פפריקה מעושנת.
שמן לטיגון.
אופן הכנה:
פורסים את חזה העוף לשניצלים.
טובלים בביצה ואז בתערובת פירורי הלחם והפפריקה.
מטגנים היטב משני הצדדים.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות