כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

רוצים לגוון? שניצלים מפתיעים בטעמים

את השניצל החום המכוסה פירורי לחם המוכר והאהוב כולנו מכירים, אבל שניצל צבעוני - ירוק או אדום - זה כבר מפתיע ומקורי. השפית יפית שנבי עם מתכון לשניצל הרגיל שהופך בקלות לשניצל מפתיע ומיוחד

צילום: עדינה מנליס
צילום: עדינה מנליס

 


לשניצלים בציפוי ירוק:

1 חזה עוף.
1/2 כוס זעתר
1/2 כוס פירורי לחם לא מתובלים.
1 ביצה
שמן לטיגון עמוק.

אופן הכנה:

פורסים את חזה העוף לשניצלים דקים.
בקערה מערבבים את הזעתר ופרורי הלחם.
טובלים בביצה את השניצלים ומצפים בתערובת הזעתר.
מטגנים משני הצדדים.

שניצל בציפוי אדום:

1 חזה עוף.
1 ביצה
1 כוס פירורי לחם מוזהבים + 3 כפות פפריקה מעושנת.
שמן לטיגון.

אופן הכנה:

פורסים את חזה העוף לשניצלים.
טובלים בביצה ואז בתערובת פירורי הלחם והפפריקה.
מטגנים היטב משני הצדדים.

מתכון לשבת שניצלים בצבעים השפית יפית שנבי

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}