ניו יורק: כבד-קצוץ גרם למחלת מעיים
משרד הבריאות בניו יורק גילה 56 חיידקי סלמונלה בכבדי בשר של ענקית הבשר הכשר 'מיל מרט' - ופתח בחקירה • החברה אוספת מהמדפים את הכבד הקצוץ
- יואל ביטלמן, בחדרי חרדים
- י"ב חשון התשע"ב
- 2 תגובות
בשר. צילום אילוסטרציה
משרד הבריאות בניו יורק איתר השבוע 56 מקרים של חיידק הסלמונלה בכבדי בשר ממפעל המזון 'מיל מארט'.
אנשים שסבלו ממחלת מעיים סיפרו כי אכלו כבד קצוץ של חברת מיל מארט - אחת ממשווקות הבשר הגדולות ביותר בניו יורק המתהדרת בכשרות למהדרין.
משרד הבריאות עורך בימים אלו חקירה בעניין.
בינתיים סיפרו בעלי המפעל כי כבר אספו מהמדפים את מוצרי הכבד בניו יורק, ניו ג'רזי, מונסי, ברוקלין, לייקווד, בולטימור, מינסוטה ועוד.
מחלת המעיים הנגרמת כתוצאה מחיידק הסלמונלה, מתאפיינת בחום, שלשול, כאבי בטן חזקים, ונמשכת כשבוע ימים.
אנשים שסבלו ממחלת מעיים סיפרו כי אכלו כבד קצוץ של חברת מיל מארט - אחת ממשווקות הבשר הגדולות ביותר בניו יורק המתהדרת בכשרות למהדרין.
משרד הבריאות עורך בימים אלו חקירה בעניין.
בינתיים סיפרו בעלי המפעל כי כבר אספו מהמדפים את מוצרי הכבד בניו יורק, ניו ג'רזי, מונסי, ברוקלין, לייקווד, בולטימור, מינסוטה ועוד.
מחלת המעיים הנגרמת כתוצאה מחיידק הסלמונלה, מתאפיינת בחום, שלשול, כאבי בטן חזקים, ונמשכת כשבוע ימים.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות