שילוב מנצח: סטייק עגל בוודקה ושזיפים
בשר עגל, וודקה ושזיפים, מי היה חושב ששלושת החומרים האלה יכולים להשתלב ולהפוך למנה מנצחת? לכבוד ראשוני השזיפים שכבר בחנויות, שפית יפית שנבי עם מתכון מעולה לסטייק עגל בשזיפים וודקה
- שפית יפית שנבי
- י"א אייר התשע"ח
- 1 תגובות
צילום: עדינה מנליס
סטייק עגל בשזיפים וודקה:
חומרים
1 קילוגרם סטייק עגל
מעט שמן
מלח פלפל שחור גרוס
לרוטב שזיפים
200 גרם שזיפים מיובשים
1 כוס וודקה
2 בצלים לבנים
5 כפות שמן זית
4 כפות שמן רגיל
מלח, פלפל שחור
אופן הכנה:
משרים את השזיפים בוודקה במשך כשעה
חותכים את הבצל לקוביות קטנות
מחממים את השמנים במחבת ומטגנים את הבצל היטב
מוסיפים תבלינים
שופכים את השזיפים עם הוודקה אל המחבת הרותחת. שימו לב, תעלה להבה של אש, לא להיבהל!
מחממים במחבת נפרדת מעט שמן וצורבים את הסטייק במשך כשתי דקות מכל צד
זורים על הסטייק מלח ופלפל גרוס
מגישים עם רוטב השזיפים
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות