כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

שילוב מנצח: סטייק עגל בוודקה ושזיפים

בשר עגל, וודקה ושזיפים, מי היה חושב ששלושת החומרים האלה יכולים להשתלב ולהפוך למנה מנצחת? לכבוד ראשוני השזיפים שכבר בחנויות, שפית יפית שנבי עם מתכון מעולה לסטייק עגל בשזיפים וודקה

צילום: עדינה מנליס
צילום: עדינה מנליס



סטייק עגל בשזיפים וודקה:

חומרים
1 קילוגרם סטייק עגל
מעט שמן
מלח פלפל שחור גרוס
לרוטב שזיפים
200 גרם שזיפים מיובשים
1 כוס וודקה
2 בצלים לבנים
5 כפות שמן זית
4 כפות שמן רגיל
מלח, פלפל שחור

אופן הכנה:

משרים את השזיפים בוודקה במשך כשעה
חותכים את הבצל לקוביות קטנות
מחממים את השמנים במחבת ומטגנים את הבצל היטב
מוסיפים תבלינים
שופכים את השזיפים עם הוודקה אל המחבת הרותחת. שימו לב, תעלה להבה של אש, לא להיבהל!
מחממים במחבת נפרדת מעט שמן וצורבים את הסטייק במשך כשתי דקות מכל צד
זורים על הסטייק מלח ופלפל גרוס
מגישים עם רוטב השזיפים
השפית יפית שנבי מתכון סטייק עגל שזיפים וודקה

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}