טעים, עשיר ומגרה: מקרוני ברוטב שמנת
לאלה שמעיזים ומכינים סעודת שבת חלבית, לסעודה שלישית או לסתם ארוחת ערב מפנקת, אין כמו מקרוני ברוטב שמנת. השפית יפית שנבי עם הגרסה המהירה למנה שכולנו אוהבים
- שפית יפית שנבי
- ה' אייר התשע"ח
- 3 תגובות
מקרוני קצר ברוטב שמנת ועלי בייבי
1 חבילת מקרוני קצר
3 ליטר מים
4 מכלי שמנת מתוקה 38%
4 שיני שום
1/2 שקית עלי בייבי
1 קופסת פטריות פורטובלו
25 גרם חמאה
מלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט
50 ג' גבינת פרמז'ן מגורד
אופן הכנה:
מרתיחים את המים בסיר
מכניסים לסיר את המקרוני ומבשלים 10 ד'
מסננים את הפסטה
פורסים את השום ופטריות הפורטובלו לפרוסות דקות
במחבת גדולה:
ממיסים את החמאה
מטגנים קלות את הפטריות והשום
יוצקים את מכלי השמנת לתוך המחבת ומרתיחים
מתבלים במלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט
ממשיכים להרתיח עוד 5 דקות
מכניסים את הפסטה ומבשלים עוד 2 דקות
מכבים את האש ומכניסים את עלי הבייבי
מערבבים היטב
מפזרים מלמעלה את גבינת הפרמז'ן
ניתן לחמם על הפלטה.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות