כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

טעים, עשיר ומגרה: מקרוני ברוטב שמנת

לאלה שמעיזים ומכינים סעודת שבת חלבית, לסעודה שלישית או לסתם ארוחת ערב מפנקת, אין כמו מקרוני ברוטב שמנת. השפית יפית שנבי עם הגרסה המהירה למנה שכולנו אוהבים

צילום: שפית יפית שנבי
צילום: שפית יפית שנבי

 


מקרוני קצר ברוטב שמנת ועלי בייבי

1 חבילת מקרוני קצר
3 ליטר מים
4 מכלי שמנת מתוקה 38%
4 שיני שום
1/2 שקית עלי בייבי
1 קופסת פטריות פורטובלו
25 גרם חמאה
מלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט
50 ג' גבינת פרמז'ן מגורד

אופן הכנה:

מרתיחים את המים בסיר
מכניסים לסיר את המקרוני ומבשלים 10 ד'
מסננים את הפסטה
פורסים את השום ופטריות הפורטובלו לפרוסות דקות

במחבת גדולה:

ממיסים את החמאה
מטגנים קלות את הפטריות והשום
יוצקים את מכלי השמנת לתוך המחבת ומרתיחים
מתבלים במלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט
ממשיכים להרתיח עוד 5 דקות
מכניסים את הפסטה ומבשלים עוד 2 דקות
מכבים את האש ומכניסים את עלי הבייבי
מערבבים היטב
מפזרים מלמעלה את גבינת הפרמז'ן

ניתן לחמם על הפלטה.

מקורני ברוטב שמנת עלי בייבי שפית יפית שנבי לכבוד שבת

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}