רגע לפני סעודת פורים: סלט אורז חדשני
לכל אנשי הרגע האחרון וגם לאלה שלא, שפית יפית שנבי מגישה: סלט אורז חדשני, תוספת צבעונית, בריאה וטעימה שיכולה לשדרג את סעודת החג
- שפית יפית שנבי
- י"ד אדר התשע"ח
סלט אורז חדשני. צילום: שפית יפית שנבי
סלט אורז חדשני:
2 כוסות אורז מבושל.
1 גמבה אדומה.
1 גמבה צהובה.
1 גזר.
2 מלפפונים
צרור פטרוזיליה.
חופן אגוזי מלך.
לרוטב:
מיץ מלימון שלם
3 כפות שמן זית.
מלח, פלפל לבן.
1 טריאקי או צ'ילי מתוק.
אופן הכנה:
שמים בקערה את האורז.
חותכים את הירקות לקוביות קטנטנות ומוסיפים לקערה.
קוצצים את הפטרוזיליה
מתבלים ברכיבי התיבול.
הצעת הגשה: להגיש בצלחת עמוקה בהירה
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות