כ"ב חשון התשפ"ה
23.11.2024

רגע לפני סעודת פורים: סלט אורז חדשני

לכל אנשי הרגע האחרון וגם לאלה שלא, שפית יפית שנבי מגישה: סלט אורז חדשני, תוספת צבעונית, בריאה וטעימה שיכולה לשדרג את סעודת החג

סלט אורז חדשני. צילום: שפית יפית שנבי
סלט אורז חדשני. צילום: שפית יפית שנבי

 


סלט אורז חדשני:

2 כוסות אורז מבושל.
1 גמבה אדומה.
1 גמבה צהובה.
1 גזר.
2 מלפפונים
צרור פטרוזיליה.
חופן אגוזי מלך.
לרוטב:
מיץ מלימון שלם
3 כפות שמן זית.
מלח, פלפל לבן.
1 טריאקי או צ'ילי מתוק.

אופן הכנה:
שמים בקערה את האורז.
חותכים את הירקות לקוביות קטנטנות ומוסיפים לקערה.
קוצצים את הפטרוזיליה
מתבלים ברכיבי התיבול.

הצעת הגשה: להגיש בצלחת עמוקה בהירה

השפית יפית שנבי סלט אורז חדשני סעודת פורים

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}