י"ד חשון התשפ"ה
15.11.2024

לכבוד שבת זכור: המרק שמזכיר ניחוחות של בית

לקראת סוף החורף המתקרב ולכבוד השבת שכולה זיכרון, השפית יפית שנבי מציגה: מרק גריסים חם שמזכיר את הבית של סבתא

מרק גריסים נוסטלגי. צילום: שפית יפית שנבי
מרק גריסים נוסטלגי. צילום: שפית יפית שנבי

 


הנה המתכון המשודרג למרק 'קרופניק':

2 כוסות גריסי פנינה.
4 ל' מים.
1 בצל לבן גדול.
2 גזרים.
1 תפו''א.
4 גבעולי סלרי כולל העלים.
סלסילת פטריות שמפיניון.
חצי סלסילת פטריות פורטובלו.
2 עלי דפנה, מלח, פלפל שחור ומעט אגוז מוסקט.

אופן הכנה:

את הבצל קוצצים לקוביות קטנות ומשחימים.
חותכים את התפוח אדמה לקוביות וכן את הגזר והסלרי.
מאדים מעט ומוסיפים את גריסי פנינה.
מתבלים.
מרתיחים כשעה על אש בינונית.
*ניתן להוסיף מים במידת הצורך.

שבת שלום

השפית יפית שנבי מרק גריסים שבת זכור

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}