לכבוד שבת זכור: המרק שמזכיר ניחוחות של בית
לקראת סוף החורף המתקרב ולכבוד השבת שכולה זיכרון, השפית יפית שנבי מציגה: מרק גריסים חם שמזכיר את הבית של סבתא
- שפית יפית שנבי
- ח' אדר התשע"ח
מרק גריסים נוסטלגי. צילום: שפית יפית שנבי
הנה המתכון המשודרג למרק 'קרופניק':
2 כוסות גריסי פנינה.
4 ל' מים.
1 בצל לבן גדול.
2 גזרים.
1 תפו''א.
4 גבעולי סלרי כולל העלים.
סלסילת פטריות שמפיניון.
חצי סלסילת פטריות פורטובלו.
2 עלי דפנה, מלח, פלפל שחור ומעט אגוז מוסקט.
אופן הכנה:
את הבצל קוצצים לקוביות קטנות ומשחימים.
חותכים את התפוח אדמה לקוביות וכן את הגזר והסלרי.
מאדים מעט ומוסיפים את גריסי פנינה.
מתבלים.
מרתיחים כשעה על אש בינונית.
*ניתן להוסיף מים במידת הצורך.
שבת שלום
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות