כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

לכבוד שבת: סופלה שוקולד בקלי קלות

בשביל להרשים או כדי להכין קינוח במהירות, השפית יפית שנבי מציגה: סופלה מרשים בקלי קלות

סופלה שוקולד. צילום: שפית יפית שנבי
סופלה שוקולד. צילום: שפית יפית שנבי

 

 

 


מצרכים:

4 חלמונים.
2 ביצים שלמות.
1 כוס סוכר.
1 כוס קמח.
150 גרם חמאה.
200 גרם שוקולד מריר.


צילום: שפית יפית שנבי

אופן הכנה:

מקציפים את הביצים + החלמונים ביחד.
תוך כדי הקצפה מהירה מוסיפים את הסוכר.
עד שנוצר קצף, קשה וצהוב.
בינתיים ממיסים את החמאה והשוקולד.
לאחר שהכל מומס מערבבים לתוך השוקולד את הקמח ומערבבים לבלילה חלקה.
מקפלים את תערובת השוקולד עם הקציפה לתערובת אחידה.
יוצקים מהתערובת לתבניות אישיות מאלומיניום או נייר 2'3 גובה בלילה.
אופים 12 דקות בחום של 180 מעלות.
מוציאים מהתנור ומצננים.

• ניתן לשים במרכז כל עוגה קוביית שוקולד לבן /שוקולד קרמל לפני האפייה.
• נשמר מעולה בהקפאה.
• להפשרה במיקרו יש לכוון ל10 שניות בלבד.

סופלה שוקולד מתכון שפית יפית שנבי

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 7 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}