הסלט שישדרג לכם את מראה שולחן השבת
השפית יפית שנבי מציגה: סלט כרוב סגול עם פרות העונה במינימום עבודה ובמקסימום טעם
- שפית יפית שנבי
- כ"ד שבט התשע"ח
- 5 תגובות
צילום: השפית יפית שנבי
רגע לפני שבת וגם בסתם יום של חול, הסלט המושלם למי שמחפשת גם טעם וגם צבע בצלחת אחת.
סלט כרוב עם פרות העונה:
1 כרוב אדום שלם.
2 תפו"ע אדום.
3 תפוזים.
צרור פטרוזיליה.
חופן חמוציות.
*ניתן להוסיף גם אגוזים קלופים שבורים.
לרוטב: שמנ"ז, לימון, מלח, פלפל שחור וטריאקי.
לחתוך את התפוחים והתפוזים לקוביות ולהוסיף לכרוב.
לקצוץ את הפטרוזיליה דק ולהוסיף.
להוסיף את החמוציות ולערבב.
להכין את הרוטב בנפרד ולערבב עם הסלט בסמוך להגשה.
בתאבון ושבת שלום
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 5 תגובות