קסם של כוסמת - תבשיל ליום סגריר
כוסמת היא מסוג הקטניות שאנשים מגלים חשדנות כלפי הטעם. אך כשיודעים להכין את התבשיל כראוי, הוא למעלה מכל דמיון. קבלו מתכון משובח של אורה ארגוב
- אורה ארגוב
- כ"ח טבת התשע"ח
אורה ארגוב
המצרכים:
ליברור ולישטוף 1 כוס כוסמת הייטב...
מיצרכים...
1 כוס כוסמת.
2 גזרים קלופים חתוכים לריבועים.
1/2 דלורית חתוכה לריבועים.
5 גבעולים ועלים של סלרי חתוכים.
1/2 חבילת כוסברה חתוכה.
מעט שמיר חתוך.
1 בצל גדול חתוך.
תבלינים:
כף מלח.
1 כף א. מרק בצל.
1 כפית פלפל שחור.
2 כוסות מים רותחים.
אופן ההכנה
בוררים כוס כוסמת ושוטפים היטב.
מטגנים בצל עם 4 כפות שמן עד להזהבה.
מוסיפים את כל הירקות החתוכים.
מערבבים ומכסים את הסיר, מבשלים במשך 10 דקות.
מוסיפים תבלינים, מערבבים ומוסיפים את הכוסמת והמים הרותחים.
מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה מאוד במשך כ- 18 דקות, עד גמר כל הנוזלים.
נותנים לתבשיל מנוחה קצרה ומגישים.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות