לא שגרתי: ניוקי ממולא עגבניות
החגים בפתח, ואנחנו עם עוד מתכון מנצח • באדיבות רשת קפה 'גרג', מתכון לניוקי ממולא בעגבניוות מיובשות • לא שגרתי, טוב לגיוון מאכלי חול המועד • והפעם: מתכון חלבי
- תמי גיל, בחדרי חרדים
- כ"א אלול התשע"א
- 1 תגובות
את המתכון הבא יגישו ברשת 'גרג' כמנת ספיישל במהלך תקופת החגים.
רק לאחרונה הם השיקו את מסעדת המהדרין החדשה שלהם ברח' ויצמן התל-אביבי, אני, באופן אישי, ממליצה על הסניף שלהם ב...קרית אתא. רחוק רחוק, אבל למי שבמילא נמצא בדרך למירון. האווירה ממש לא דומה לשום מקום אחר...
מתכון להכנת 1.5 ק"ג ניוקי ממולא:
לבצק -
1 ק"ג פירה תפו"א (תפו"א מבושל ומרוסק)
4 ביצים
400 גרם קמח
1 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור טחון
למילוי -
200 גרם ריקוטה
200 גרם פטה עיזים מגורדת
150 גרם עגבניות לחות טחונות
מלח ופלפל לפי מליחות הגבינות
הוראות הכנה -
• לערבב את רכיבי הבצק רק כמה שצריך על מנת שכל הקמח ייספג. ככל שיעורבב פחות כך יהיה רך יותר
ליצוק כדורים של כ-15 גרם כל אחד.
• ליצור שקע לעומק הכדור עם האצבע או הזרת.
• להכניס כ-10 גרם מילוי ולסגור מעליו את כדור הבצק.
• לבשל במים רותחים כשלוש דקות ולהעביר ישירות לקירור/לתוך רוטב לבחירה.
בתיאבון!
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות