"קרפצו שמח" • מתכון שיגרום לכם לחייך
את המתכון הבא שלח לנו השף של מסעדת אתניקה הכשרה, ואין לו שום בעיה עם זה שתכינו את זה יותר טוב ממנו • בשר, פלפל, פיתה - ומה לא • בתיאבון
- תמי גיל, בחדרי חרדים
- ט"ו אלול התשע"א
- 1 תגובות
את המתכון הבא מכנה שף מסעדת אתניקה הכשרה בהרצליה קרפצו שמח" בטעמים אמיתיים ובגוונים "שהארוג ולה עצמה לא הייתה מאמינה למראה עיניה".
תודו שזה עושה חשק.
המסעדה הזו כשרה (לא מהדרין). מי שנוהגת לאכול, מוזמנת. מי שלא, תוכל להכין בעצמה בבית.
מצרכים:
• 60 גרם פילה בקר
• פלפל אדום אחד – פרוס דק
• בצל סגול אחד – פרוס דק
• חופן עלי ארוגולה
• פיתה אחת
• חופן תפרוחות פטרוזיליה
• גרידה מלימון אחד
אופן ההכנה:
• את הפיתה מברישים בשמן זית וקולים בתנור.
• את פילה הבקר מקפיאים ופורסים בצורה הדקה ביותר עד כמה שניתן.
• מכינים סלט מעלי הארוגולה, רצועות הפלפל והבצל הסגול, גרידות הלימון ותפרוחות הפטרוזיליה.
• מתבלים את הסלט במיץ מחצי לימון קורט מלח קורט פלפל שחור טחון וזרזיף שמן זית כתית מעולה.
• את הפילה מתבלים בקורט מלח גס קורט פלפל שחור גרוס כף חומץ בלסמי וזרזיף שמן זית.
• מניחים את הסלט על הפיתה הקלויה ועליו מניחים קרעים גסים של הקרפצ'ו
בתאבון!
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות