האוכל דג ביום דג: מתכון למושט בטמפורה
רעיון מקורי ושונה לדג מושט בבלילת טמפורה. רחלי אוחנה עם מתכון קל במיוחד - מומלץ להגשה עם כל תוספת שאוהבים
- רחלי אוחנה
- כ"ה טבת התשע"ח
רחלי אוחנה
החומרים:
3 ביצים.
2-3 כפות קמח.
חצי כפית א. אפיה.
מלח.
פלפל.
כמון.
מעט א. מרק.
כוסברה יבשה.
כורכום.
שום גבישי.
מעט שמן זית.
ההכנה:
לערבב את הטמפורה היטב.
לשפוך על הדגים מכל כיוון.
להכניס למקרר לשעה בערך.
לטגן בשמן לא עמוק מדי וגם לא לגמרי רדוד אלא אמצע - כמו לשניצל.
מומלץ לטגן בחום בינוני בשמן לא מדי רותח.
להגיש ליד איזו תוספת שאוהבים.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות