כ"ב חשון התשפ"ה
23.11.2024

האוכל דג ביום דג: מתכון למושט בטמפורה

רעיון מקורי ושונה לדג מושט בבלילת טמפורה. רחלי אוחנה עם מתכון קל במיוחד - מומלץ להגשה עם כל תוספת שאוהבים

האוכל דג ביום דג: מתכון למושט בטמפורה
רחלי אוחנה



החומרים:

3 ביצים.
2-3 כפות קמח.
חצי כפית א. אפיה.
מלח.
פלפל.
כמון.
מעט א. מרק.
כוסברה יבשה.
כורכום.
שום גבישי.
מעט שמן זית.

ההכנה:

לערבב את הטמפורה היטב.
לשפוך על הדגים מכל כיוון.
להכניס למקרר לשעה בערך.
לטגן בשמן לא עמוק מדי וגם לא לגמרי רדוד אלא אמצע - כמו לשניצל.
מומלץ לטגן בחום בינוני בשמן לא מדי רותח.

להגיש ליד איזו תוספת שאוהבים.
מושט בטמפורה שבת קודש מתכונים דג לשבת

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}