באגט ביתי - כמה טעים ככה קל להכנה
הוא רך מבפנים וקריספי מבחוץ - ובעיקר הוא חולשה של הרבה אנשים. דמיינו את הריח שלו אצלכם במטבח, יוצא חם ועסיסי מהתנור - לארוחה קלילה ומהירה בכל מילוי שתבחרו. כך מכינים באגט ביתי בקלות
- סימה שטרית
- כ"ד טבת התשע"ח
- 1 תגובות
סימה שטרית
החומרים:
1 ק"ג קמח.
2 כפות שמרים.
1 כף מלח.
1 כף סוכר.
2.5 כוסות מים פושרים
ההכנה:
ללוש לבצק אחיד, להתפיח עד הכפלה.
לחלק ל- 12 חלקים ולתת להם לתפוח על משטח מקומח.
כעבור עשרים דקות, לרדד כל חלק ולגלגל לצורת הבאגט.
לשים בתבנית, לקמח מעט ולהתפיח בתבנית חצי שעה.
לחרוץ חריצים עם סכין ולפזר מעט קמח מעל.
לאפות בחום 240 (עם תבנית של מים רותחים בתחתית התנור ליצירת לחות) עד להזהבה.
בהצלחה.
הערה: אני שמתי את הבצק במקרר ללילה שלם ורק אחר כך המשכתי את התהליך.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות