כ"ח תשרי התשפ"ה
30.10.2024

חזה עוף על מצע שעועית צהובה

לפעמים אנחנו מחפשים עוד רעיונות וגיוונים לאותם מאכלים - ובצדק. חזה עוף הוא מוצר ממנו אפשר להוציא מגוון רחב של ארוחות צהריים מלבד השניצל המסורתי והעסיסי. הנה מתכון מעולה לחזה עוף על מצע שעועית צהובה

חזה עוף על מצע שעועית צהובה
מנת עוף צילום: אורה ארגוב



החומרים:

1 שקית שעועית צהובה קפואה או שעועית טריה.
5 חזה עוף פרוס.
4 כפות מטבוחה מוכנה.
שמן למשיחת העוף.
1/2 כפית מלח.
1/4 כפית פלפל שחור גרוס.
1/2 כף פפריקה.
1/3 כפית כרכום.
1 כף מרק עוף.
1 כף רסק עגבניות.
חופן כוסברה לסוף.

אופן ההכנה:

להניח בתבנית את חזה העוף מרוח במעט שמן, נגיעת פפריקה וקורט כורכום.
להכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות למשך 10 דקות ולהוציא.

מכינים רוטב

שמים את השעועית בסיר עם 2 כוסות מים ומבשלים.
מוסיפים את המטבוחה.
1 כף רסק עגבניות.
1 כף שמן.
פפריקה.
מלח.
פלפל שחור.
כורכום.
א. מרק עוף.

מבשלים עד שהשעועית רכה.
מוסיפים את חזה העוף לסיר ומפזרים מעל עם כף - את הרוטב.
מבשלים על אש קטנה עד להסמכה.
מפזרים את הכוסברה מלמעלה.


חזה עוף שעועית צהובה ארוחת צהריים מתכונים

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}