חזה עוף על מצע שעועית צהובה
לפעמים אנחנו מחפשים עוד רעיונות וגיוונים לאותם מאכלים - ובצדק. חזה עוף הוא מוצר ממנו אפשר להוציא מגוון רחב של ארוחות צהריים מלבד השניצל המסורתי והעסיסי. הנה מתכון מעולה לחזה עוף על מצע שעועית צהובה
- אורה ארגוב
- כ"א טבת התשע"ח
מנת עוף צילום: אורה ארגוב
החומרים:
1 שקית שעועית צהובה קפואה או שעועית טריה.
5 חזה עוף פרוס.
4 כפות מטבוחה מוכנה.
שמן למשיחת העוף.
1/2 כפית מלח.
1/4 כפית פלפל שחור גרוס.
1/2 כף פפריקה.
1/3 כפית כרכום.
1 כף מרק עוף.
1 כף רסק עגבניות.
חופן כוסברה לסוף.
אופן ההכנה:
להניח בתבנית את חזה העוף מרוח במעט שמן, נגיעת פפריקה וקורט כורכום.
להכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות למשך 10 דקות ולהוציא.
מכינים רוטב
שמים את השעועית בסיר עם 2 כוסות מים ומבשלים.
מוסיפים את המטבוחה.
1 כף רסק עגבניות.
1 כף שמן.
פפריקה.
מלח.
פלפל שחור.
כורכום.
א. מרק עוף.
מבשלים עד שהשעועית רכה.
מוסיפים את חזה העוף לסיר ומפזרים מעל עם כף - את הרוטב.
מבשלים על אש קטנה עד להסמכה.
מפזרים את הכוסברה מלמעלה.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות