כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

המתכון שיביא לכם את אותו הטעם בחצי מחיר

כולנו רוצים לאכול טעים - ובכמה שפחות כסף • ה'חזה בקר' הוא הזול שמביא את אותה תוצאה כמו שאר החלקים - ובחצי מחיר • בואו נכין את המתכון

חזה הבקר. צילום: דויד כרמי
חזה הבקר. צילום: דויד כרמי

 


מצרכים:
1-1.5 ק"ג חזה בקר (נתח אחד)
4 כפות חרדל איכותי
2 כפות כוסברה יבשה
3 כפות שום כתוש טרי
1 כף פפריקה מתוקה גרוסה
1 כף פפריקה מתוקה טחונה
1/2 כוס רוטב סויה כהה
1 כף מלח גס
1 כף פלפל שחור גרוס
2 בצלים גדולים מגורדים

אופן ההכנה:
מערבבים את חומרי המשרה לתערובת אחידה. מורחים היטב את הנתח במשרה, מכניסים לשקית צלייה (קוקי) למקרר למשך לילה.

מכניסים את שקית הקוקי (בתבנית אפיה) לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 170 מעלות – למשך כ 4שעות. הנתח יוצא רך, עסיסי ועשיר בטעם. תוספת מומלצת: פירה או אורז לבן.

את המתכון של 'חזה הבקר' מכין לנו השף אשר גל.

 

המתכון בכתב ידו של השף


חזה בקר מתכון אשר גל

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}