כ"א כסלו התשפ"ה
22.12.2024

'לטקעס' ירקות - המתכון של חברתי חגית

אין אמא שלא רוצה לנסות 'לדחוף' ללביבת תפוחי האדמה, או ל'לטקעס' של חנוכה, עוד קצת ירקות כדי להרגיש שהיא מאכילה באוכל בריא יותר. כשטעמתי את הקציצות של חברתי חגית פרץ, לא יכולתי שלא לבקש מיד מתכון ולהכין גם בבית. זהירות: ממכר

'לטקעס' ירקות - המתכון של חברתי חגית
שיפי חריטן

 


החומרים:

3 תפוחי אדמה.
1 בצל - אני השתמשתי בבצל סגול בשביל הצבע.
1 בטטה.
1 גזר.
1 קישוא.
חצי ח"ב כוסברה.
2 ביצים.
פירורי לחם (בערך חצי כוס).
תבלינים לפי הטעם.

ההכנה:

מגרדים את כל הירקות על פומפיה דקה.
את הכוסברה אפשר לקצוץ או לחתוך גס - איך שאוהבים.
מוסיפים ביצים ופירורי לחם.
מתבלים איך שאוהבים: מלח, פלפל שחור, א. מרק למי שמשתמש.

מערבבים היטב, מניחים קציצות בשמן לא עמוק מדי ומטגנים משני צדדים עד לקבלת צבע שחום.

לטקעס לביבות קציצת ירקות חג חנוכה

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}