כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

סינטה על הגריל • תוכנית הבישול לצפיה

בתום תשעת הימים, חזרנו למסעדת 'ארט מיט' • שף הבית שלף נתח סינטה טרי ועבר איתנו שלב אחר שלב: מהסרת השומן, החיתוך, התיבול והצליה - ועד הארוחה

סינטה על הגריל • תוכנית הבישול לצפיה

תורה

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 4 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}