מי בכלל צריך שמן? דג סול אפוי
בא לכם שניצל דג אבל ממש לא מתחשק לכם לטגן אותו בים שמן? אולי תנסו לאפות אותו? קל, מהיר והרבה יותר בריא
- רחל כהן
- ד' כסלו התשע"ח
רחל כהן
המלצה אישית: דג סול 'הולנדי'.
הכנת הדג:
להפשיר את הדג.
לשטוף היטב. להשרות במשך כחצי שעה במים, מלח, מיץ לימון, 2 עלי דפנה.
לייבש היטב.
לערבב:
2 ביצים.
מלח.
שום גבישי.
1 כפית סוכר.
1 כף גדושה מאוד מיונז.
לימון.
תבלין דג.
לטבול את הדג בבלילה שהכנו, ולצפות בפרורי לחם.
להתחיל את הציפוי מהצד של העור ולהשקיע עם כף היד קלות לתוך הפרורים.
להניח על הצד עם העור בתבנית עם נייר אפיה משומן היטב, ולרסס מלמעלה שמן.
לאפות בחום 220 מעלות במשך 10/12 דקות מכל צד.
כשהופכים לצד השני, לרסס קלות שוב מלמעלה.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות