כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

ארטישוק וברוקולי ברוטב אסיאתי

אם אתם בעניין של ארוחת צהריים מפנקת למזג אוויר חורפי - יש לכם כאן תבשיל שווה במיוחד ובניחוח אסיאתי. עושים כבוד לארטישוק ולברוקולי

ארטישוק וברוקולי ברוטב אסיאתי
רחלי אוחנה

 


הרכיבים לרוטב:

1/2 כוס שמן זית.
1 כף טריאקי.
2 עגבניות סחוטות.
4 שיני שום כתושות.
צרור שמיר.
1/2 פלפל אדום חריף קצוץ דק(אפשר פחות)
מלח.
פלפל.
כורכום.
1/2 כפית מיונז.
גריל עוף.

ההכנה:

מבשלים מספר ארטישוקים חצי בישול.
לוקחים כמות ברוקולי שרוצים וחולטים במים רותחים למשך מספר שניות.
מערבבים את כל חומרי הרוטב היטב.
מוסיפים לרוטב את הארטישוק והברוקולי, נותנים עוד ערבוב טוב.
מכניסים לתנור על גריל למשך כ- 20 דקות.
מקבלים מעדן.

ארטישוק תבשיל ארטישוק וברוקולי ארוחת צהריים ארוחה חורפית אוכל אסיאתי

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}