לחמניות משולבות עם כוסמין
מי מאיתנו לא שמע על בריאות קמח הכוסמין? מבין הקמחים הוא המועדף מבחינה בריאותית. ובכל זאת למי שעדיין אינו רגיל - אפשר לנסות קודם לשלב את הכוסמין עם הקמח הלבן. קבלו מתכון מנצח
- אורה ארגוב
- כ"ד חשון התשע"ח
- 2 תגובות
אורה ארגוב
החומרים:
1 קילו קמח לבן מנופה.
1/2 קילו קמח כוסמין.
3 כפות שמרים יבשים.
5 כפות סוכר.
1 וחצי כפות מלח.
1/2 כוס שמן.
כף גדושה משפר אפיה או 1 שקית אבקת אפיה.
5 וחצי כוסות מים פושרים כוס חד פעמי לשתיה חמה.
ההכנה:
ללוש את החומרים היטב במיקסר או ביד כ-8 דקות עד לקבלת מרקם אחיד וחלק.
לתת התפחה בערך כשעה.
להוריד אוויר מהבצק ולחלק לכדורים. אתן קובעות גודל. בכמות של המתכון הזה יוצאות 16 לחמניות גדולות.
כול כדור לרדד או לפתוח בידיים מעט משומנות לצורת למלבן - ואז לגלגל לצורת נקניק.
לגלגל בקמח ולהניח על תבנית עם נייר אפיה להתפחה של עוד כשעה.
להבריש בעדינות עם מים ולהכניס לתנור עד להזהבה.
להוציא ולכסות מיד במגבת.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות