עוגה שחור לבן עם רוטב שוקולד
עוגה מדהימה שמומלצת בחום. הבסיס החום כבד יחסית ולכן אפשר לשפוך מעליו בעדינות את החלק הבהיר ולקבל עוגה בשני צבעים. נסו בבית, מקסימום תיהנו
- מלכי וינברג
- י"ז חשון התשע"ח
- 2 תגובות
מלכי וינברג
מצרכים לעוגה חומה:
5 ביצים מופרדות.
1 כוס סוכר.
כוס קמח.
1/2 אבקת אפיה.
1/4 כוס מיץ תפוזים.
1/8 כוס שמן.
2 כפות קקאו.
ההכנה:
מקציפים את החלבונים עם הסוכר. מוסיפים את החלמונים ואת יתר המצרכים.
עוגה לבנה:
מעתיקים אחד לאחד מהמתכון של העוגה החומה - מלבד הקקאו.
רוטב שוקולד:
1 ריצ'.
50 גרם שוקולד מריר.
1 כף קפה נמס.
1 כף קקאו.
2 כפות סוכר.
אופן ההכנה:
שופכים את בלילת העוגה החומה לתבנית גדולה.
שופכים בזהירות את בלילת העוגה הלבנה על העוגה החומה.
אופים בחום 180 מעלות כארבעים דקות.
ממיסים את הרכיבים של רוטב השוקולד על אש נמוכה.
שופכים על העוגה שהתקררה.
ממיסים שוקולד מריר לבן עם טיפה ריצ' בתוך שקית צלופן.
מזלפים מעל השוקולד.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות