קוביות דג טונה בטעם מפתיע
אנחנו רגילים לנתחי דג או קציצות, אבל מה לגבי קוביות דגים פיקנטיות שוות? מתכון מעולה, ביתי ולפי ניסיון אישי של רחל טקיאר. יוצא מעולה, רך וטעים
- רחל טקיאר
- י"ב חשון התשע"ח
רחל טקיאר
הרכיבים:
מתכון שלי, רק מניסיון לומדים.
6-7 פרוסות טונה חתוכות לקוביות.
חומץ להשרייה.
מיץ לימון
7-8 שיני שום פרוסות למקלות.
1/4 כוס רוטב סויה.
2 כפות רוטב צ'ילי פיקנטי או מתוק.
כף תבלין טוסקנה.
צרור כוסברה קצוצה.
ההכנה:
משרים את קוביות הדג בחומץ.
מרתיחים קלות עם מיץ לימון.
שוטפים בעדינות.
בסיר טפלון עם מעט שמן מטגנים 7-8 שיני שום פרוסות למקלות.
להוסיף בעדינות את קוביות הדג, לתת לו טיגון קל 1-2 דקות להוסיף רבע כוס רוטב סויה, 2 כפות רוטב צ'ילי פיקנטי או מתוק, לערבב בעדינות עם כף מעץ.
להוסיף כף תבלין טוסקנה, לערבב בעדינות לתת לזה כמה דקות בישול ולערבב מדי פעם. להוסיף כוסברה קצוצה, לערבב בעדינות עוד דקה בישול וסיימנו.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות