עוגת ביסקוויטים קלאסית
זו עוגה מדהימה שבדרך לא מפסיקים לאכול אותה עד שהיא פשוט נגמרת
- מלכי וינברג
- י"ב חשון התשע"ח
- 3 תגובות
רכיבים לקרם:
250 מ"ל שמנת מתוקה.
240 מ"ל חלב.
250 גרם גבינה לבנה 5-9%.
80 גרם (חבילה) פודינג וניל אינסטנט.
40 גרם אבקת סוכר.
1 כפית תמצית וניל.
לביסקוויטים:
1 כפית קפה נמס.
120 מ"ל חלב.
400 גרם ביסקוויטים.
לציפוי:
60 מ"ל חלב.
50 גרם חמאה.
100 גרם שוקולד קצוץ.
אופן ההכנה:
1. מכינים את הקרם: מקציפים היטב במיקסר את השמנת, החלב, הסוכר והפודינג עד לקבלת קרם סמיך.
2. מקפלים לקצף את הגבינה ותמצית וניל.
3. לביסקוויטים: ממיסים את הקפה בכפית מים רותחים ומערבבים בקערה עם החלב.
4. טובלים בכל פעם ביסקוויט בחלב ומסדרים בשכבה אחת בתבנית מלבנית בינונית.
5. משטחים על הביסקוויטים מחצית מכמות הקרם.
6. חוזרים על הפעולה עם שכבת ביסקוויטים נוספת ומשטחים מעל את יתרת הקרם.
7. מסיימים בשכבה אחרונה של ביסקוויטים. ומעבירים לקירור לכמה שעות.
8. לציפוי: ממיסים יחד במיקרוגל או בסיר קטן - חלב וחמאה עד שהחמאה נמסה והתערובת מגיעה לרתיחה.
9. יוצקים לקערה ובה השוקולד הקצוץ, מניחים להם להנמס יחד כדקה ומערבבים עד לקבלת ציפוי חלק.
10. מצננים מעט את הציפוי ומשטחים על העוגה.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות