י"ג חשון התשפ"ה
14.11.2024

פלאפל ביתי טעים ועסיסי

מתחשק לכם לגוון את הארוחה המשפחתית? במקום לחפש את הפלאפל הכי טעים באזור, אולי פשוט תכינו אותו בבית

pixabay
pixabay



המצרכים:

1/2 1 כוס גרגירי חומוס מושרים לפחות שש שעות.
1 חופן גמבה בצבעים.
1 בצל קטן.
1 ראש שום.
2 ת"א קטנים.
1 צרור/ חופן כוסברה.
1 צרור/ חופן פטרוזיליה.

ההכנה:

לטחון הכל במעבד מזון, להוסיף א. מרק עוף, מלח, פלפל, אורגנו, 1/2 כפית אבקת אפייה.

לפני שמכינים את כדורי הפלאפל, מחממים את השמן בסיר עמוק - על מנת שהתערובת לא תספיק להפריש נוזלים (וישאר עסיסי בפנים אחרי הטיגון).
מטגנים קציצה אחת ובודקים אם לא חסרים תבלינים. במידה וחסרים, לתקן לפי הטעם.

זאת כמות קטנה אני תמיד מכפילה כמויות😉 קיבלתי את המתכון מבעל החנות הפלאפל מכינה אותו שנים.





פלאפל פלאפל ביתי אוכל ישראלי מתכונים

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}