פלאפל ביתי טעים ועסיסי
מתחשק לכם לגוון את הארוחה המשפחתית? במקום לחפש את הפלאפל הכי טעים באזור, אולי פשוט תכינו אותו בבית
- נליה קייקוב, גרמניה
- י"א חשון התשע"ח
pixabay
המצרכים:
1/2 1 כוס גרגירי חומוס מושרים לפחות שש שעות.
1 חופן גמבה בצבעים.
1 בצל קטן.
1 ראש שום.
2 ת"א קטנים.
1 צרור/ חופן כוסברה.
1 צרור/ חופן פטרוזיליה.
ההכנה:
לטחון הכל במעבד מזון, להוסיף א. מרק עוף, מלח, פלפל, אורגנו, 1/2 כפית אבקת אפייה.
לפני שמכינים את כדורי הפלאפל, מחממים את השמן בסיר עמוק - על מנת שהתערובת לא תספיק להפריש נוזלים (וישאר עסיסי בפנים אחרי הטיגון).
מטגנים קציצה אחת ובודקים אם לא חסרים תבלינים. במידה וחסרים, לתקן לפי הטעם.
זאת כמות קטנה אני תמיד מכפילה כמויות😉 קיבלתי את המתכון מבעל החנות הפלאפל מכינה אותו שנים.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות