עוגת גבינה בחושה עם טוויסט שוקולדי מעניין
לפעמים אנחנו אוכלים עם העיניים ולפעמים זה מתכון מעולה להרשים קצת יותר - גם כשהבסיס פשוט להפליא. תהנו
- נאוה כרמון
- כ"ז תשרי התשע"ח
הכנת הבסיס (לתבנית קפיצית 24)
100 גרם חמאה.
שרוול בסקוויטים מרוסקים.
750 גרם גבינה 5%.
צנצנת שמנת חמוצה.
2 ריקוטה 5%.
5 ביצים מדיום.
3/4 כוס סוכר.
3 כפות פודינג וניל.
4 כפות קורנפלור.
ההכנה:
ממיסים חמאה, מערבבים עם פירורי בסקוויטים ומרפדים את תחתית התבנית.
מערבבים את יתר החומרים טוב טוב, עד שהבלילה תהיה אחידה. שופכים על הבסקוויטים.
מחממים תנור ל-150 מעלות ואופים את העוגה במשך שעתיים בחום 150 מעלות.
מעלים לחום 200 מעלות ואופים עוד כחצי שעה.
אין צורך בתבנית עם מים.
לנקודות:
להפריש שליש מהבלילה.
להוסיף 3 כפות קקאו.
להוסיף לשק זילוף.
לשפוך את הבלילה הלבנה על הבסיס, ואחר כך לדחוף את שקית הזילוף פנימה ולהוציא מעט מהבלילה החומה.
לזלף בסיבוב.
לקחת סכין ולהעביר קו בין הנקודות לקבלת קישוט לבבות.
לדפוק את התבנית על השיש להוצאת בועות ואז להכניס לתנור.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות