קבב דגים בקישוט חצילים • צפו בתוכנית הבישול
תודו שחשקתם בקבב טוב עם טחינה, אך העדפתם לא להתבשר • השף של 'אבניו' מציע: קבב דגים על מצע חצילים קלויים • ואל תשכחו את ה'פיניש' - טחינה, פטרוזיליה וצנובר
- יקי אדמקר • צילום: יעקב נחומי
- כ"ח סיון התשע"א
- 10 תגובות
קבב דגים על מצע חצילים קלויים:
• מצרכים ל-6 עד 8 מנות:
8 פילה ללא עור ועצמות של דג ים לבן ( דניס / מוסאר / בס / לוקוס)
בצל אדום גדול חתוך דק
1 פלפל צ'ילי חריף קצוץ דק
חופן פטרוזיליה קצוצה
חופן כוסברה קצוצה
מלח פלפל שחור גרוס
3 שיני שום כתוש
3 כפות שמן זית
גרידת לימון מלימון גדול
2 חצילים קלויים
טחינה לבנה (בארוחה חלבית ניתן להמיר את הטחינה ביוגורט)
צנובר קלוי
• הוראות הכנה:
קוצצים את הדג לקוביות קטנות בעזרת סכין חדה, מוסיפים את שאר המצרכים, מתבלים ולשים לעיסה אחידה.
בעזרת ידיים רטובות, צרים קציצות מאורכות כעין קבב ופוחסים אותם מעט. מחממים מחבת טפלון או גריל, משמנים היטב וצולים את הקבב משני צידם.
על צלחת ההגשה מניחים את החציל הקלוי, מתבלים במלח, פלפל שחור גרוס, מיץ לימון ושמן זית.
מניחים את הקבבים על החציל, מזליפים מלמעלה טחינה לבנה ומקשטים בפטרוזיליה וצנובר קלוי.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 10 תגובות