כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

קינוח מוס שוקולד על בסיס פריך

את הקינוח הטעים הזה אפשר להכין בשתי דרכים יפות. אחת פשוטה יותר ומקסימה, והשניה משודרגת ותלויה בנכונות ההשקעה. קבלו את שתי האופציות ותיהנו

קינוח מוס שוקולד על בסיס פריך
מלכי וינברג

 


המתכון מספיק לכ- 15 כוסיות.

רכיבים:

200 גרם מרגרינה.
125 גרם שוקולד מריר.
100 גרם אבקת סוכר.
1 כף תמצית וניל.
4 ביצים.

אופן ההכנה:

1. ממיסים שוקולד ומרגרינה.
2. מוסיפים את שאר החומרים חוץ מהביצים.
3. מורידים מהאש ומוסיפים ביצים.
4. מערבבים טוב טוב בבלנדר יד.
5. מרסקים ביסקוויטים.
6. מרכיבים את המנה.

 






 

לאופציה משודרגת יותר
חשוב להדגיש: אין להכניס את השוקולד למקפיא לפני פיצוץ הבלונים. יש לתת לשוקולד להתגבש במקרר ואז לפוצץ את הבלונים.











קינוח כוסות קינוח שוקולד בסיס פריך מתכונים קינוחי שוקולד

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}