קינוח מוס שוקולד על בסיס פריך
את הקינוח הטעים הזה אפשר להכין בשתי דרכים יפות. אחת פשוטה יותר ומקסימה, והשניה משודרגת ותלויה בנכונות ההשקעה. קבלו את שתי האופציות ותיהנו
- מלכי וינברג
- ה' תשרי התשע"ח
- 3 תגובות
מלכי וינברג
המתכון מספיק לכ- 15 כוסיות.
רכיבים:
200 גרם מרגרינה.
125 גרם שוקולד מריר.
100 גרם אבקת סוכר.
1 כף תמצית וניל.
4 ביצים.
אופן ההכנה:
1. ממיסים שוקולד ומרגרינה.
2. מוסיפים את שאר החומרים חוץ מהביצים.
3. מורידים מהאש ומוסיפים ביצים.
4. מערבבים טוב טוב בבלנדר יד.
5. מרסקים ביסקוויטים.
6. מרכיבים את המנה.
לאופציה משודרגת יותר
חשוב להדגיש: אין להכניס את השוקולד למקפיא לפני פיצוץ הבלונים. יש לתת לשוקולד להתגבש במקרר ואז לפוצץ את הבלונים.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות