הגיע הזמן לדוג • מושט בטעם גורמה • לצפיה
והפעם ביקש הצמד המורעב - אדמקר את נחומי - לטעום דג • השף של 'אבניו' לא חשב פעמיים והלך על מושט בבצלים, עגבניות ורכז רימונים • אל תשכחו לעטר את המנה בכוסברה
- יקי אדמקר • צילום: יעקב נחומי
- י"ד סיון התשע"א
- 1 תגובות
• מושט בבצלים, עגבניות ורכז רימונים
• מצרכים ל-6 מנות:
6 יח' פילה דג מושט
6 בצלים לבנים, חתוכים לרצועות
4 עגבניות בשלות, חתוכות לקוביות גדולות
מלח
פלפל שחור גרוס
כורכום
6 שיני שום קלופות
פלפל חריף טרי קצוץ
1/3 כוס שמן זית
רכז רימונים
פטרוזיליה או כוסברה
• הוראות הכנה:
מחממים מחבת רחבה ומטגנים בשמן זית להזהבה את רצועות הבצל ושיני השום על להבה בינונית.
מוסיפים למחבת את העגבניות והפלפל החריף.
מתבלים בכל התבלינים ומוסיפים מעט מים ואת רכז הרימונים.
את פילה הדג מתבלים במלח פלפל ומעט פטרוזיליה קצוצה.
מוסיפים אותו למחבת, מכסים ומבשלים כ-10 דקות במחבת מכוסה.
מניחים על צלחת ההגשה בזהירות ומעטרים בפטרוזיליה או כוסברה.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות