כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

חג שמחתנו • קבלו קינוח משמח במיוחד

ערב חג השבועות יצאו יקי אדמקר ויעקב נחומי לאולמי 'אבניו' - לברר איזה קינוח יתאים לסיום ארוחת החג • הם חזרו עם מתכון מצולם: מלבי עם פטל ואגוזי קוקוס • בואו להתלקק

חג שמחתנו • קבלו קינוח משמח במיוחד

 


 

מליבי עם רוטב פטל וקוקוס קלוי

 

מצרכים:
ליטר וחצי + 300 סמ"ק חלב ( או מים או תערובת של שניהם)
360 גר סוכר

50 סמ"ק מי ורדים

140 גר קורנפלור

300 גר' שמנת מתוקה 42% (או ריץ')

לקישוט –

רוטב קנוי למלבי או סירופ פטל

קוקוס קלוי

בוטנים גרוסים

 

הוראות הכנה:
מביאים לרתיחה את החלב ואת הסוכר. בסיום מוסיפים את מי הורדים.

מערבבים את הקורנפלור עם יתרת החלב ומוסיפים לסיר תוך בחישה.

מוסיפים את השמנת ומערבבים היטב כ-3 דקות.

מוזגים לכוסות או צלחות הגשה ומקררים יום.

בהגשה מעטרים ברוטב ועליו קוקוס קלוי ובוטנים גרוסים.


מתכון

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 21 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}