חג שמחתנו • קבלו קינוח משמח במיוחד
ערב חג השבועות יצאו יקי אדמקר ויעקב נחומי לאולמי 'אבניו' - לברר איזה קינוח יתאים לסיום ארוחת החג • הם חזרו עם מתכון מצולם: מלבי עם פטל ואגוזי קוקוס • בואו להתלקק
- יקי אדמקר • צילום: יעקב נחומי
- ד' סיון התשע"א
- 21 תגובות
מליבי עם רוטב פטל וקוקוס קלוי
מצרכים:
ליטר וחצי + 300 סמ"ק חלב ( או מים או תערובת של שניהם)
360 גר סוכר
50 סמ"ק מי ורדים
140 גר קורנפלור
300 גר' שמנת מתוקה 42% (או ריץ')
לקישוט –
רוטב קנוי למלבי או סירופ פטל
קוקוס קלוי
בוטנים גרוסים
הוראות הכנה:
מביאים לרתיחה את החלב ואת הסוכר. בסיום מוסיפים את מי הורדים.
מערבבים את הקורנפלור עם יתרת החלב ומוסיפים לסיר תוך בחישה.
מוסיפים את השמנת ומערבבים היטב כ-3 דקות.
מוזגים לכוסות או צלחות הגשה ומקררים יום.
בהגשה מעטרים ברוטב ועליו קוקוס קלוי ובוטנים גרוסים.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 21 תגובות