מוס מנגו בריסוס שוקולד
הוא יפה, מתוק וטעים, זוהר ומרשים ואפשר בקלות להכין אותו בבית. צריכים פשוט לדעת את הטריקים הנכונים. הנה כל הסודות של השפית לימור פרנקו
- שפית לימור פרנקו
- ג' אלול התשע"ז
- 1 תגובות
לימור פרנקו
המצרכים:
שמנת מתוקה.
חצי כוס חלב.
2 כפות פודינג וניל.
4 כפות גדושות מחית מנגו.
חתיכות קטנות של מנגו טרי.
ההכנה:
במיקסר להקציף את השמנת למרקם של יוגורט.
להוסיף חלב, פודינג, מחית וחתיכות פרי.
לתת ערבוב שהכל ייטמע.
למזוג לתבנית באיזו צורה שרוצים.
להקפיא לפחות 3 שעות.
ריסוס בשוקולד:
להמיס על בן מארי:
100 גרם שוקולד לבן.
50 גרם חמאת קקאו.
צבע מאכל.
כשנהיה חלק מקררים לפחות ל-40 מעלות.
להעביר למרססת שוקולד ולרסס על המוס הקפוא.
בהצלחה
בתמונות: התבנית ליצירת צורה יפה ומרסס שניתן לרכוש בטמבוריה
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות