כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

מוס מנגו בריסוס שוקולד

הוא יפה, מתוק וטעים, זוהר ומרשים ואפשר בקלות להכין אותו בבית. צריכים פשוט לדעת את הטריקים הנכונים. הנה כל הסודות של השפית לימור פרנקו

מוס מנגו בריסוס שוקולד
לימור פרנקו

 


המצרכים:

שמנת מתוקה.
חצי כוס חלב.
2 כפות פודינג וניל.
4 כפות גדושות מחית מנגו.
חתיכות קטנות של מנגו טרי.

ההכנה:

במיקסר להקציף את השמנת למרקם של יוגורט.
להוסיף חלב, פודינג, מחית וחתיכות פרי.
לתת ערבוב שהכל ייטמע.
למזוג לתבנית באיזו צורה שרוצים.
להקפיא לפחות 3 שעות.

ריסוס בשוקולד:

להמיס על בן מארי:
100 גרם שוקולד לבן.
50 גרם חמאת קקאו.
צבע מאכל.
כשנהיה חלק מקררים לפחות ל-40 מעלות.
להעביר למרססת שוקולד ולרסס על המוס הקפוא.

בהצלחה

 

בתמונות: התבנית ליצירת צורה יפה ומרסס שניתן לרכוש בטמבוריה








מוס מנגו מתכונים קינוח מנה אחרונה מוס מנגו בריסוס שוקולד

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}