מתכון זה מעולה! חזה עוף סיני בטעם מעולה
במבצע ”מתכונים של מעולה" ולאחר שיפוט של צוות השפים של מעולה, ח. פולק זכתה בחבילת מוצרי מעולה. תנסו זה מעולה
- בחדרי חרדים
- כ"ט אב התשע"ז
חזה עוף סיני בטעם מעולה
* חותכים את החזה עוף לחתיכות קטנות אין צורך לדפוק, שמים בקערה/מגש.
חצי כוס קמח.
3/4 כפית מלח.
1 כוס מים.
1.5 כפות שמן קנולה - מעולה.
1 ביצים.
1/3כפית אבקת אפיה.
1/4 כפית פפריקה.
* טובלים את השניצל לפני הטיגון ואז מטגנים קלות בשמן עד לקבלת צבע צהוב בהיר. מניחים על נייר סופג.
מטגנים במחבת:
הרבה בצל.
2 גמבה.
2 פלפל.
חבילה פטריות שמפניה חתוכות - מעולה.
תירס גמדי חתוך לחתיכות.
מוסיפים לאחר האידוי:
1.5 כפיות סוכר חום.
רבע כוס קטשופ – מעולה.
רבע כוס רסק עגבניות - מעולה.
1 כף גדושה מלית דובדבנים של מעולה.
1 כף גדושה ריבת משמש.
* מניחים את השניצלים בתבנית ומעליהם שופכים את כל התערובת על השניצלים.
* מכניסים לתנור ואופים עד שמתקבל צבע חום מלמעלה.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות