כך תכינו את השניצל הכי קריספי שלכם
אושרית אברג'יל מציעה לכם את המתכון המושלם שלה לשניצל קריספי לוהט וטעים - מומלץ להגיש לצד תוספת מעניינת וטעימה
- אושרית אברג'יל
- י"ד אב התשע"ז
- 3 תגובות
אושרית אברג'יל
לוקחים פרפר חזה עוף חתוך לרצועות רחבות.
לבלילה:
2 ביצים.
2 שיני שום כתוש.
כפית גריל עוף.
כפית מיונז.
כפית פפריקה.
מלח ופלפל שחור.
1 כף גדושה קמח.
פטרוזיליה קצוצה.
במטרפה ידנית מערבבים הכל היטב.
לציפוי:
כוס פירורית.
כוס קורנפלקס מרוסק.
1/2 כוס שומשום.
אופן ההכנה:
טובלים את חזה העוף בבלילה, מעבירים לציפוי ומהדקים עם הידיים. מטגנים בשמן עמוק.
מוציאים ומניחים על נייר סופג כשהם עומדים.
מומלץ להגיש עם תוספת שווה.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות