פיסטוקים וחזה עוף • צפו במתכון חגיגי במיוחד
יעקב נחומי יצא מצויד במצלמה, אדמקר עם תיאבון בריא, ויחדיו הם צילמו את תוכנית הבישול השלישית בסדרת 'משהו מתבשל פה' • בפנים תגלו: הפיסטוקים חזרו לאופנה
- יקי אדמקר • צילום: יעקב נחומי
- כ"ג ניסן התשע"א
- 14 תגובות
אם בתוכנית הבישול הקודמת, הבאנו לכם מתכון קל להכנה ומחומרים המצויים בכל בית, הרי שהפעם השף הראשי של אולמי 'אבניו', החליט לקחת אתכם - הגולשים לסיבוב קולינארי מאתגר בהרבה.
חזה עוף עם תערובת פטריות ופיסטוקים עם מילוי פטריות בצל טימין פטרוזליה תבלינים.
קחו דף ועט, מזגו כוס שתיה צוננת, וצפו במתכון שלא ישאיר אף חך אדישה.
תהנו.
חזה עוף עם תערובת פטריות ופיסטוקים עם מילוי פטריות בצל טימין פטרוזליה תבלינים.
קחו דף ועט, מזגו כוס שתיה צוננת, וצפו במתכון שלא ישאיר אף חך אדישה.
תהנו.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 14 תגובות