מתכוננים לסוף הצום: טורטיה מוקרמת
את הצום פותחים בשתיה חמימה או בפירות טריים. כעבור כשעה כולם כבר ממש רעבים לאוכל. לאוהבי החלבי המוקרם, קבלו מתכון מושלם
- גילה מוגמי
- ט' אב התשע"ז
- 3 תגובות
גילה מוגמי
למילוי טורטיה לטגן:
בצל קצוץ.
פטריות קצוצות (מקופסת שימורים אחת).
לטגן כמה דקות ואז להוסיף:
חצי כוס שמנת לבישול.
מלח.
פלפל.
מעט א. מרק עוף.
לבשל עד שמסמיך מעט ולהעביר למקרר לרבע שעה.
לרוטב שמנת פטריות לטגן:
בצל.
פטריות.
שמנת לבישול.
חצי כוס חלב.
2 כפות חמאה.
מלח.
פלפל.
אגוז מוסקט.
לבשל עד לקבלת תערובת מעט סמיכה.
אופן הרכבת המנה:
לקחת טורטיה, להניח בהתחלה מתערובת הפטריות המוקפצות ומעל לפזר גבינה צהובה.
לקפל שוליים כלפי פנים ולגלגל לצורת אגרול.
להדביק עם דבק (קמח בערבוב מים).
לטבול בביצה ופירורי לחם, לסדר במגש ולהכניס לתנור בחום של 180 עד שמזהיב מעט.
לאחר מכן לשפוך את רוטב השמנת פטריות.
לפזר גבינה צהובה ולהכניס לתנור בערך כ- 25 דקות.
בהצלחה
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות