תפריט מיוחד במסעדת שאלוט לתשעת הימים
מסעדת שאלוט – מסעדת בשרים כשרה למהדרין ברמת החייל, תל אביב, משיקה תפריט דגים ססגוני ומגוון במיוחד לתשעת הימים. הצילומים בכתבה הזאת הם של אבי ששון
- כתבה אינפורמטיבית
- א' אב התשע"ז
- 3 תגובות
שאלוט
בתפריט מבחר דגיי ים ובריכה על הגריל או מאודים, ומנות ממתכונים מסורתיים של יהודי קווקאז ומזרח אירופה בפרשנות של השף מיכאל אמאייב.
המסעדה אשר נפתחה השנה בתחילת הקיץ, מציעה לאורחיה תפריט בשרים עשיר ומגוון (על הגריל, בקדרה ועוד) ומנות בצק מסורתיות ומענינות. לדברי הבעלים, השף מיכאל אמאייב, מטבח המסעדה הינו מטבח "נוסטלגי" המשלב מאכלים מסורתיים יהודיים מכל התפוצות, אותם אסף מישה, וממשיך לאסוף בנסיעותיו הקולינריות ברחבי העולם. מתכונים אלו, העוברים מדור לדור, מאימא לבת.
לקראת חודש אב, הכינו במיוחד השף והטבחים של שאלוט תפריט מנות דגים.
כך, ניתן לטעום בשאלוט את מרק הדגים הרוסי עם קרעפאלך, בלינצ'ס עם מילוי דגים, פילה לוקוס בגריל או מאודה (הכנה על אדים שומרת על עסיסיות הדג ועל כל החומרים המזינים בצורה יוצאת דופן).
המסעדה תהיה סגורה בתשעה באב, ובתקופת 'בין הזמנים' יוגשו לאורחי המסעדה נתחי בשרים מובחרים ויין משובח מיקבי הארץ.
מסעדת שאלוט רחוב הברזל 3, רמת החיל, ת"א טל' להזמנת מקומות 03-7324411 כשר למהדרין בהשגחת הרבנות ת"א משגיח במקום shallot.co.il
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות