י"ג חשון התשפ"ה
14.11.2024

טארט תפוחים • מתכון לפסח

לא קל לתכנן תפריט עשיר בפסח, בפרט עבור מי מכן שאינה משתמשת בקמח מצה • אבל המתכון שלפניכן, נטול קמחים • טארט תפוחים, במיוחד לפסח

טארט תפוחים • מתכון לפסח



חג הפסח מאופיין בארוחות ואורחים. השף מונייר ממליץ על טארט תפוחים קליל ומענג להציע לאורחים, מתכון בקלי קלות.

• מצרכים:

בסיס<:
50 ג' אגוזי מלך טחונים
60 ג' אבקת שקדים
100 ג' סוכר
175 ג' חלבון ביצים
50 ג' סוכר

• ציפוי:
5 תפוחי עץ גדולים
2 כפות סוכר
1 כפית תמצית וניל
11/2 כפות שמן
צימוקים לבנים
אבקת סוכר

בקערה מערבבים את כל החומרים היבשים יחד, במיקסר מקציפים את חלבוני הביצה והסוכר. כשמתקבל קצף יציב, מוסיפים את החומרים היבשים, יוצקים לתבנית (ביתית סטנדרטית) משומנת ומכניסים לתנור למשך 40 דקות על 160 מעלות.

את תפוחי העץ חותכים לפרוסות דקות ומקפיצים במחבת עם השמן, מעט סוכר ותמצית וניל

מפזרים את פרוסות התפוחים המוקפצות על הבסיס שהוכן מראש, מפזרים צימוקים לבנים ואבקת סוכר.

בתאבון!

המתכון באדיבות השף מוריס מונייר, מ'מונייר פוד דיזיין'

תורה

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 11 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}